Hoppa till sidans innehåll

Nyeter från STBF


Dags att prata rekrytering igen! Anmäl dig idag, vi ses hos Bowl-o-Rama 18 februari. Snart är Jubileumsdagen här. Vill du mingla med oss? Köp en bok senast 16 februari. Två nya distriktsrekord, och nytt föreningsevent. Läs februaris nyhetsbrev här.
 
I mars är det åter dags att spela mixedtävling i Rinkeby i form av Djungelskotten. Kvalet påbörjas 3 mars och pågår till 16 april. Final för 12 lag spelas 20 april kl. 18:00.
 
I helgen spelades distriktsmästerskap i Mixed för parabowlare. Traditionsenligt hölls tävlingen på Gullmarsplan med BK Lindarna som arrangör.
 
 
När första delen av SM-kvalet avgjordes i helgen och 90 lag skulle bli 6 var våra Stockholmslag mycket nära men fick se sig besegrade på målsnöret.
 
På hemmaplan, i Vårby, avgörs damernas två första finalsteg i 3-manna SM under lördagen. Herrarna spelar i Falköping under hela helgen. Se starttider och spelformat här.
 
Innan det var dags för finalspel i Vintermixen delades priser ut till topp tre i Mixed-DM. Det skulle visa sig att de nykorade distriktsmästarna också var bäst i finalspelet.
 
Den 23 februari är det bokrelease, invigning av SM och StBf:s 100-årsmingel hos NBC Gullmarsplan. SM-arrangören meddelar idag att den individuella anmälan kommer att öppna den 8:e februari. Gruppbokning pågår just nu.
 
Snart är vi där(jubileumsdagen), men redan nu är den här(boken), i våra lokaler! Idag kom en leverans med en hel massa böcker. Förutsätter vi i alla fall. Lansering 23 februari. Då öppnar vi kartongerna och ser efter. Spännande!
 
Om två veckor är det dags att spela årets första GP-tourtävling hos Birka Bowling. Anmälan har öppnat idag. Välkomna!
 
Erika Svensson och Lars Englund, Eva/Stureby, spelade hem DM-guldet i Sollentuna i tämligen överlägsen stil. Segerresultatet skrevs till 2582, "en series marginal" till silverplatsen.
 
Under årets första ligahelg var Stureby F på besök i Västerås för minisammandrag. Resultatnivån var generellt hög men Sturebys junior Jesper Gren slog allra högst och distriktsrekord på kuppen. 1079 poäng efter serierna 266, 258, 256 och 299.
 
Johan Ekström presenterade i veckan laget till Junior-EM i Ålborg, Danmark som spelas i månadsskiftet mars-april. Bowlinggymnasieeleverna och "Stockholmarna" Emma Lejman och Lukas Sevelin är uttagna. Grattis!
 
David Runefelt, utbildningsansvarig hos StBf, har nyligen avslutat sina studier i RF:s Elittränarprogram och blir nu den andra bowlingtränaren i Sverige att kunna titulera sig som "Steg 5:a".
 
Samtidigt med AIK Tournament spelades seniortourens deltävling i Eskilstuna. Flera Stockholmare var på plats. Bäst lyckades Hammarbys Christer Hörngren som slog en 300-serie i karusellen och tog sig till semifinal där han slutade trea.
 
Hitta hit!

Bäckgårdsvägen-47

Scoring-Button  

Svenska mästare 2015

SM-2015 Läs mer


SPONSRING

Gräsroten

Koppla ditt spelkort till vår förening!

1891_klubben_logga

1891-Klubben

CATS_logo_FINAL

Träningshjälpmedlet finns installerat på bana 15 och 16! 


DIF-Kalendern

difidag-logga-ny-151107-150x150

 

Postadress:
Djurgårdens IF Bowlingförening - Bowling
Kalle Illerstål, Cirkusvägen 6 nb
12631 Hägersten

Kontakt:
Tel: 0722251380
E-post: kalle.illerstal@keolis.se

Se all info